Sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Kullanım Politikasını inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.
TEKLİF İSTE
Kişisel Verileri Koruma Kanunu

KVKK HİZMETLERİ

KVKK Eğitimleri ve Organizasyonları

Çalışanlara Yönelik KVKK Farkındalık Eğitimi

Türkiye içerisinde faaliyet gösteren tüm kurumlar, kendi çalışanlarına, KVKK mevzuatı ile ilgili bir eğitim aldırmak zorundadır.

Dolayısıyla Türkiye’de faaliyet gösteren bir kurum için şu detay hiçbir zaman unutulmamalıdır;
Personellerden kaynaklı ihmal ve ihlallerde, KVKK ile ilgili eğitim ve bilgilendirme yapmış olmak aranan ilk şartlardan birisidir.

Bu problemi çözmek için geliştirdiğimiz ve Süper Portal platformumuzda yer alan “Rasyotek Akademi” altyapısı ile tüm personellerinize yönelik “KVKK Farkındalık Eğitimleri” süreci çok kolay bir şekilde ve dijital olarak tamamlayabilirsiniz.

Detaylar için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz: KVKK Personel Farkındalık Eğitimi

KVKK İdari ve Teknik Tedbirler Eğitimi

Rasyotek, KVKK konusunda uzmanlaşan avukat ve siber güvenlik profesyonelleri kadrosu ile Türkiye’nin her bölgesinde, farklı profildeki sektör ve katılımcılara yönelik bilgilendirici eğitimler ve paneller düzenlemektedir.

Bu kapsamda, “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” ile ilgili düzenlediğimiz organizasyonlarda, kurumların farklı yetkinlikteki çalışanlarına kanun hakkında detaylı bilgi paylaşmakta ve süreç hakkında güncel bilgileri ve uygulamaları anlatmaktayız.

Genel katılıma açık seminerler, özel ve kamu sektöründe faaliyet gösteren kurumlara özel ya da online olarak dijital platformumuzda (Rasyotek Akademi) düzenlediğimiz pek çok organizasyon ile bu alandaki referanslarımızı her geçen gün arttırmaktayız.

KVKK Eğitim ve Organizasyon Ekranı

Rasyotek KVKK uzmanlarımız tarafından düzenlenen, KVKK “İdari ve Teknik Tedbirler” eğitimlerinin içeriklerini aşağıda inceleyebilirsiniz:

KVKK İdari Tedbirler Eğitim İçeriğimiz

KVKK İdari Tedbirler Eğitim İçeriğimiz

  1. - 6698 sayılı KVKK Kapsamında Yer Alan Kavramlar
    (Kişisel Veri – Özel Nitelikli Kişisel Veri – Veri Sorumlusu – Veri İşleyen – Açık Rıza – İlgili Kişi vs.)
  2. - Veri Sorumlusu ve Veri İşleyen’ in Sorumlulukları
  3. - Verilerin İşlenme Süreçleri- Alınması Gereken Önlemler (Rıza Alınması ve Rıza Gerektirmeyen Haller)
  4. - Açık Rıza – Rıza Alırken Dikkat Edilecek Hususlar- İstisna Halleri)
  5. - Verilerin Silinmesi- Yok Edilmesi- Anonim Hale Getirilmesi
  6. - Verilerin Yurtiçi ve Yurtdışına Aktarılması
  7. - VERBİS (Veri Sorumluları Sicili) Kayıt Süreci
  8. - Yükümlülüklere KVKK ve Türk Ceza Kanunu Kapsamında Uyulmayan Hallerde
KVKK Teknik Uyumluluk Eğitim İçeriğimiz

KVKK Teknik Uyumluluk Eğitim İçeriğimiz

  1. - KVKK için Ağ Güvenliğine İlişkin Tedbirler
  2. - KVKK’ nın Giriş Kapısı, Siber Güvenlik
  3. - KVKK ve Regülasyonlar İçin Doğru Teknoloji Yatırımı
  4. - Kişisel Veri Güvenliği Stratejisinin Belirlenmesi
  5. - Database Güvenliği ve Şifreleme Metotları
  6. - Hesap, Şifre ve Erişim Denetimi
  7. - Veri Koruma ve Veri Kaçaklarını Engelleme
  8. - Zafiyet Denetimi ve Güvenlik Seviyesinin Takibi
KVKK Teknik Uyumluluk Eğitim İçeriğimiz

Avukatlarımız ve siber güvenlik uzmanlarımızın düzenlediği eğitimlerde; KVKK tüm yönleriyle değerlendirilmekte, soru işareti olan konularda bilgilendirme yapılmakta ve günlük hayatta yaşanan olaylardan örnekler aktarılmaktadır.

KVKK ile ilgili tüm soru, görüş ve talepleriniz için buraya tıklayınız.

Aydınlatma Metni'ni