Sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Kullanım Politikasını inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.
TEKLİF İSTE
Kişisel Verileri Koruma Kanunu

KVKK HİZMETLERİ

KVKK Eğitimleri ve Organizasyonları

Kişisel Verileri Koruma Kanunu Eğitim ve Organizasyonları

Rasyotek uzman kadrosu ile birlikte Türkiye’nin birçok bölgesinde, farklı kitlelere yönelik bilgilendirici eğitimler ve paneller düzenlemektedir.

Bu kapsamda, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili düzenlediğimiz organizasyonlarda, kurumların farklı yetkinlikteki çalışanlarına kanun hakkında detaylı bilgi paylaşmakta ve süreç hakkında güncel bilgileri ve uygulamaları anlatmaktayız.

Katılıma açık genel eğitimler, özel ve kamu sektöründe kuruma özel düzenlediğimiz pek çok organizasyon ile bu alandaki referanslarımızı her geçen gün arttırmaktayız.

Kurumların, kendi personeline KVKK eğitimlerinin verilmesi zorunludur.

Kurumlar için şu detay hiç unutulmamalıdır ki, personellerden kaynaklı ihmal ve ihlallerde, KVKK ile ilgili eğitim ve bilgilendirme yapmak aranan ilk şartlardan biri olmaktadır.

KVKK Eğitim ve Organizasyon Ekranı

Avukatlarımız ve Bilişim Uzmanlarımızın yaptığı bu eğitimlerde; ilgili kanun tüm yönleriyle değerlendirilmekte, günlük hayatta karşılaşılan örnek vakalar ile genel kurallar ve fikir ayrılığı yaratan başlıklar aydınlığa kavuşturulmaktadır.

KVKK İdari Tedbirler Eğitim İçeriğimiz

KVKK İdari Tedbirler Eğitim İçeriğimiz

  1. - 6698 sayılı KVKK Kapsamında Yer Alan Kavramlar
    (Kişisel Veri – Özel Nitelikli Kişisel Veri – Veri Sorumlusu – Veri İşleyen – Açık Rıza – İlgili Kişi vs.)
  2. - Veri Sorumlusu ve Veri İşleyen’ in Sorumlulukları
  3. - Verilerin İşlenme Süreçleri- Alınması Gereken Önlemler (Rıza Alınması ve Rıza Gerektirmeyen Haller)
  4. - Açık Rıza – Rıza Alırken Dikkat Edilecek Hususlar- İstisna Halleri)
  5. - Verilerin Silinmesi- Yok Edilmesi- Anonim Hale Getirilmesi
  6. - Verilerin Yurtiçi ve Yurtdışına Aktarılması
  7. - VERBİS (Veri Sorumluları Sicili) Kayıt Süreci
  8. - Yükümlülüklere KVKK ve Türk Ceza Kanunu Kapsamında Uyulmayan Hallerde
KVKK Teknik Uyumluluk Eğitim İçeriğimiz

KVKK Teknik Uyumluluk Eğitim İçeriğimiz

  1. - KVKK için Ağ Güvenliğine İlişkin Tedbirler
  2. - KVKK’ nın Giriş Kapısı, Siber Güvenlik
  3. - KVKK ve Regülasyonlar İçin Doğru Teknoloji Yatırımı
  4. - Kişisel Veri Güvenliği Stratejisinin Belirlenmesi
  5. - Database Güvenliği ve Şifreleme Metotları
  6. - Hesap, Şifre ve Erişim Denetimi
  7. - Veri Koruma ve Veri Kaçaklarını Engelleme
  8. - Zafiyet Denetimi ve Güvenlik Seviyesinin Takibi
KVKK Teknik Uyumluluk Eğitim İçeriğimiz

KVKK ile ilgili tüm soru, görüş ve talepleriniz için buraya tıklayınız.

Aydınlatma Metni'ni