Rasyotek Dernek Üyeliklerimiz

Rasyotek Dernek Üyeliklerimiz

Rasyotek Dernek Üyeliklerimiz

Farklı sektörlerden 1000’den fazla kuruma verdiği hizmetlerin yanı sıra, Türkiye’nin önde gelen ilk 500 şirketi içerisinde yer alan 80 kuruluş ve 40 farklı holdinge de birçok referans proje sunan şirketimiz, Türkiye’nin önemli derneklerinin üyesidir.

Franchising Derneği (UFRAD), tüm dünyadaki benzerleri gibi franchise veren (franchisor) firmaları bünyesinde toplayan bir kuruluştur. UFRAD’ın ana amacı; franchising’in Türkiye’de doğru bir biçimde öğrenilmesini, sağlıkıklı bir şekilde gelişmesini sağlamaktır. UFRAD, franchising’in Türk hukuk sistemi içinde ki yerini bulması için gerekli çalışmaları yapmak ve sistemin geliştirilmesi için bilgi kaynakları oluşturmaktadır. CEO’muz Muhammet Nezif Emek de, UFRAD’ın yönetim kurulu üyesi olarak görev almaktadır.  Rasyotek olarak, UFRAD’a 2021’den bu yana üyeyiz.

“Teknolojik İnsan” mottosuyla Türkiye’nin birçok sektöründeki yüzlerce firmaya bütünleşik hizmetler sunan Rasyotek, Kategori Mağazacılığı Derneği’nin (KMD) üyesidir. 2012 yılında kurulan KMD, Türkiye genelinde yaklaşık 50 bin satış noktasında, 250 bin kişilik istihdamı ve 250 milyar TL’nin üstünde bir ciroyu temsil etmektedir. Başta teknoloji, yapı market, mobilya, ev geliştirme, kişisel bakım, kozmetik, takı-aksesuar, hobi, oyuncak-kırtasiye, optik ve büyük mağazacılık olmak üzere modern perakendenin farklı alt kategorilerindeki öncü oyuncularını temsil eden KMD, güçlü üye yapısıyla ve etkin çalışmalarıyla kamuoyundaki etkinliğini sürdürmektedir. Rasyotek olarak, KMD’ye  2016 yılından itibaren üyeyiz.

1978 yılında kurulan ve Türk otomotiv tedarik sanayinin tek ve en yetkin temsilcisi olan Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) üyesiyiz. 460’tan fazla üyesiyle otomotiv tedarik sanayi üretiminin %65’ini ve ihracatın da %70’ini temsil etmektedir. Üyeleri ile 200 binden fazla kişiye istihdam sağlayan TAYSAD’a 2016’dan bu yana üyeyiz. 

Rasyotek

Rasyotek