Günlük İşleri Hallederken DOST Yardımı Almak

Günlük İşleri Hallederken DOST Yardımı Almak

Günlük İşleri Hallederken DOST Yardımı Almak

Birçoğumuz günlük işlerini yerine getirirken kaynak yetersizlikleri sebebiyle üzerimizde çok fazla iş yükü olduğundan yakınırız. Özellikle artık rutin haline gelen her gün, her hafta ya da her ay kendini tekrar eden işleri yaparken kendimizi verimli bir birey, çalışan olarak görmeyi bırakıp aynı şeyi sürekli olarak yapan bir makine gibi düşünmeye başlarız. Böyle durumlarda, tecrübesiz bir personelin asistanımız olarak işe başlamasını ya da bir robotun bu rutin süreçleri bizim yerimize devralmasını ve büyülü bir şekilde üzerimizdeki işlerin hafiflemesini hayal ederiz.

Teknolojinin gelişmesiyle özellikle üretim sektöründe ürün paketleme, yük taşıma, etiketleme gibi rutin işlerin artık robotlar tarafından halledildiğini görmeye alıştık. Personellerin işini daha verimli yapmasını sağlayan bu geliştirmeler aynı zamanda daha kusursuz ve katma değeri daha yüksek sonuçlar alınmasını sağlamaktadır. Yaşanan teknolojik gelişmelerin dijital dünyaya hızla yansıması sonucu artık fiziki olmayan ürünlerde de bu gelişmelere hazırız.

Peki siz, fiziki olmayan işlerimizi de robotlara devretmeye hazır mısınız?

Süper Portal ile Çığır Açan Teknolojiler

Süper Portal’ın çığır açan teknolojileri ve otomasyonları sayesinde bu yöne doğru ilk adımları atmaya başlayabilirsiniz. Her gün yapmanız gereken bazı tarama, onaylama işlemlerini sizin yerinize gerçekleştirip sonuçları size bildiren robotik otomasyonları ile DOST modülü, 10’dan fazla süreçte iş yükünüze göre %90’a* varan zaman tasarrufu sağlamaktadır.

DOST modülü hakkında bilgi almak, yeni otomasyonlar geliştirmemize destek olmak ve Süper Portal’ın diğer çözümleri ile tanışmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Erdi Uysal

Erdi Uysal