Dijital Dönüşümün ve Teknolojik Gelişmelerin Adresi: Süper Portal

Dijital Dönüşümün ve Teknolojik Gelişmelerin Adresi: Süper Portal

Dijital Dönüşümün ve Teknolojik Gelişmelerin Adresi: Süper Portal

Dijital dönüşümün ve buna bağlı olarak teknolojik gelişmelerin dur durak bilmeden ilerleyişi, kişisel hayatlarımızı etkilemekle kalmadığı gibi iş yapış şekillerimizi ve profesyonel dünyada işletmelerin varlıklarını verimli ve etkili şekilde sürdürmelerini de doğrudan etkiliyor. Dijital dönüşüme ayak uydurabilen işletmeler tüm sınavlarını başarıyla atlatırken gelişmelere adaptasyon sorunu yaşayan şirketler ne yazık ki sürdürülebilir katma değer üretemiyor. Buna bağlı olarak da kârlılıkları ve büyümeleri sekteye uğruyor.

Hâl böyle olunca hem işletmelerin hedefleri hem de çalışanların memnuniyeti için üzerine düşeni yapmaya hazır durumdaki teknolojik çözümlerden faydalanmamak olası görünmüyor. İşletmelerin en önemli gider kalemlerinin başında gelen personel maliyetlerini ve çalışanların en kritik iki endişe noktası olan manuel hatalar ile iş yükü problemlerine efektif çözümler üretebilen dijital çözüm ortaklarının başında da Süper Portal geliyor.

Süper Portal’ın Dijital Arşiv Özelliği

İşletme içerisinde her an ihtiyaç duyulabilecek pek çok veri Süper Portal içerisinde dijital olarak arşivlenmekte; personel listeleri, raporlar, bildirgeler gibi birçok envanter; gerekli görüldüğü an kolaylıkla filtrelenerek kullanılabilmektedir.

Süper Portal’da Yetkilendirme Matrisi

Kullanıcılara kolaylık ve güvenlik sağlayan yetkilendirme matrisi ile iş yeri ve özellik bazında değişik yetkilendirmelerin yapılmasının mümkün kılan Süper Portal, profesyonel hayatta dijital çağın tüm gereksinimlerini karşılamaya hazır şekilde kurgulanmıştır.

Süper Portal ile Siber Güvenlik

Süper Portal SGK ve İŞKUR teşviklerinden KVKK’ya, Kurumsal SGK Danışmanlığı hizmetinden eğitime kadar işletmelerin ana iş kolları dışında kalan pek çok başlıkta dijital çözümler üretirken siber güvenlik risklerine karşı da son derece donanımlı bir altyapıya sahip olarak kullanıcılarının yanında olduğunu hissettiriyor. Sahip olduğu altyapının yanı sıra düzenli olarak gerçekleştirilen testleri ve Rasyotek’in siber güvenlik uzmanları tarafından yapılan kontroller ile potansiyel tehditler ortaya çıkmadan tespit edilebiliyor.

super portal 1
Dijital Dönüşümün ve Teknolojik Gelişmelerin Adresi: Süper Portal 2

Süper Portal’ın Modüler Yapısı ve Robotik Otomasyonlar

Pratik bir abonelik sistemine sahip olan Süper Portal, kullanıcılarına ister tek bir modül ister tüm modüller ile çalışma fırsatı sunması ile ihtiyaca yönelik çözümler üretebilmektedir. Günümüz profesyonel dünyasında gerek personel sayısı gerek dosya sayısına göre değişen ihtiyaçlar; Süper Portal içerisinde üretilen çözümler ve çalışanların iş yükünü hafifleten Rasyobot adlı robotik otomasyonlar ile buluştuğunda zaman ve maliyet tasarrufunu da beraberinde getirmektedir.

Süper Portal’da Veriler ve Entegre Sistemler

Süper Portal, veri girişi ve entegrasyon problemleri yaratmadan verileri kaynağından almaktadır. Kullanıcılar için büyük öneme sahip bu yapısı ile portal, kullanım kolaylığı ve verimlilik sağlamayı başarıyor. Süper Portal içerisindeki modüllerin birbirleriyle olan entegrasyonu da verilerin ilgili alanlara taşınmasına imkân tanımakta, olası iş yüklerini ortadan kaldırmaktadır.

Rasyotek

Rasyotek